Praktijk DUS

Counselling & Natuurgeneeskunde

Workshops

 

Workshop oorkaars zetten

Deze workshop oorkaars zetten is speciaal ontwikkeld voor mensen die zelf willen leren hoe een oorkaarsbehandeling op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Tijdens deze workshop, die bij deelname van 2 personen, circa 3 uur in beslag neemt wordt eerst aandacht besteedt aan de oorkaars, het oor en de situaties waarin het zetten van oorkaarsen uitkomst kan bieden. Na deze theoretische inleiding zal het praktijkdeel volgen waarin de deelnemers leren hoe een oorkaarsbehandeling op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Bij de workshop hoort een naslagwerk, waarin hetgeen tijdens de workshop aan bod komt thuis nog een keer nagekeken kan worden.

Deze workshop kan per duo geboekt worden tegen een prijs van €65,00 per persoon.

Wanneer je als duo komt heeft dit als voordeel dat beide personen de behandeling aangeleerd krijgen, maar deze tevens ook ondergaan. Wanneer je geen partner opgeeft kan de workshop ook gevolgd worden tegen een prijs van € 70,00. Ik kan eventueel voor een oefenpartner zorgen. Nadeel hiervan is dat jezelf tijdens de workshop geen behandeling ondergaat. De workshop zal dan circa 2 uur in beslag nemen.

 

Voor het maken van een afspraak voor de workshop kun je per mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of telefonisch (06-14996549) contact met opnemen met Daphne Kempkens-Utens.

 


workshop ontspanning

Deze workshop, verspreid over 4 dagdelen, gaat over ontspanning versus spanning (stress). Alle vier de dagdelen hebben een apart thema, maar het hoofdthema onspanning versus spanning loopt hier wel als een rode draad doorheen.

Bij de 4 dagdelen hoort ook een cursusmap waarin nog eens duidelijk verwoord staat wat aan bod is gekomen in de vier dagdelen. Na afloop van de workshop is dit dan ook een waardevol naslagwerk waarmee de cursist aan de slag kan gaan.

Omdat ik veel aandacht hecht aan een persoonlijke benadering wordt de workshop gegeven bij een aantal van minimaal 4 en maximaal 6 cursisten. De kosten voor deze workshop van 4 dagdelen bedragen per persoon € 210,00.

 

Opgave of meer informatie is mogelijk via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of via 06-14996540.

Copyright © 2011 Praktijk DUS.
Druk en typefouten voorbehouden.