Welkom bij DUS natuurgeneeskunde!

Een natuurgeneeskundige behandeling richt zich op u als persoon. U bent tenslotte uniek. Samen met u wordt tijdens het intakegesprek besproken welke natuurgeneeskundige behandelvormen mogelijk zijn bij het klachtenpatroon waarmee u kampt.

Als natuurgeneeskundig therapeut ligt mijn oorsprong in voetreflexzonetherapie. Hierna heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van counselling en gezondheidstherapie. Afhankelijk van de klachten wordt er bekeken welke behandelvorm(en) geschikt zijn om toe te passen. Meer informatie over de behandelvormen vindt u onder de knop behandelingen. 

Sinds augustus 2010 is praktijk DUS aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. en de overkoepelende organisatie RBCZ en TCZ als registertherapeut. Als counseller ben ik sinds 1 juli 2011 ook nog aangesloten bij beroepsvereniging ABvC. In de meeste gevallen kunt u de kosten van het consult en de behandeling geheel of gedeeltelijk declareren bij uw zorgverzekeraar volgens het (aanvullende) verzekeringspakket. Voor informatie of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Dus ...........Natuurgeneeskunde!

 Klik voor VBAG website                                logo_abvc